Infoskriv for Norwegian Travelling Band (NTB), juli 2019

Malta (Wikipedia Creative Commons)

Hei alle NTBere.

Legger ut et infoskriv som er tenkt distribuert via dere til potensielle medlemmer/turdeltagere for 2020 turen.

Vi planlegger nå PRIMAVISTAPROMOTERING 2., og 3. november i Moss på Verket (02.11.19) og på Gran på Hadeland (03.11.19).

Tanken er at vi samles for en uhøytidlig gjennomkjøring av en del noter, samtidig som vi ber med oss flest mulig interesserte/potensielle turdeltagere for 2020 turen.

Håpet er jo at de finner oss så hyggelige at de sporenstraks melder seg på.

Håper også dere setter av denne helgen for å samles. Jo flere vi er desto større er jo muligheten for at de får et godt inntrykk og vil være med. Vi låner litt noter fra Noteservice for primavista.

Mvh
Styret

 

Norwegian Travelling Band – Reisekorpset.

Er du korpsentusiast og liker å reise – da kan Norwegian Travelling Band være noe for deg!

Norwegian Travelling Band (NTB) ble stiftet i 1983 med formålet å samle reiseglade korpsmusikanter og dra på tur. Korpset har blant annet besøkt USA, Kina, Canada, Ungarn, Cuba.

Turene blir lagt opp med flere konserter, og det søkes kontakt med lokale korps/ kor. Det har hele tiden vært mulig, og ønskelig at pårørende og venner blir med. og mange har reist med korpset mange ganger.

Vi vil påstå at kjernen i korpset er en stor familie. Selvfølgelig vil det ved knapphet på plass være de spillende som har prioritet. Besetningen vil jo variere fra gang til gang, men stort sett har det vært mellom 30 og 80 spillende.

Vi ønsker å samle spille/reiseglade fra alle korps og ser dette som et stort samarbeidsprosjekt. Det planlegges med kort og lang tur annenhver gang for at det skal kunne være passende for de fleste. Kort tur er gjerne 5-7 dager, og lang tur er 10-14 dager. I hovedsak legges turene til tidsrommet august- oktober.

I 2018 gikk turen til Canada hvor vi spilte 6 konserter både i Montreal, og Toronto, samarbeidet med Toronto Concert band.

TUREN 2020
Turen 2020 går til Malta. Denne destinasjonen er valgt av korpsets medlemmer, og vil gå i tidrommet 05.09 – 12.09. 2020. Det planlegges med minimum 4 konserter, og det jobbes med konsertplasser og samarbeidspartnere. Kostnadsrammen er satt til ca 13-14.000 kr

I tiden før turen tas det sikte på ca. 8 øvelser. Øvingslokaler kan variere etter tilgjengelighet.

Dirigent vil bli bestemt på et senere tidspunkt, og denne vil lede øvelsene før avreise. Det legges opp til et variert repertoar som dekker mange sjangere, og tilpasset konsertarenaene.

Vi håper du synes dette høres spennende ut og håper du blir med oss på tur.

ØNSKER DU Å BLI MEDLEM: Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet som du finner på denne siden (åpnes i egen side), eller ta kontakt med styret direkte på: styret(at)reisekorpset.no

Årskontingent: 200kr

Dette innlegget ble publisert i Informasjon og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.