NTB info april 2020

Hei NTB ‘ere

Påmeldingfristen nærmer seg (15.4), og håper dere melder på turen til Malta. Vi følger utviklingen av Koronapandemien nøye, og vil selvfølgelig følge alle råd og anbefalinger fra aktuelle helsemyndigheter. Hvis vi ender opp med å måtte avlyse turen, får dere depositumet tilbake.

Foreløpig fortsetter vi planleggingen av turen og øvelsene, og noteutvalget er i gang med repertoar for turen.
Vår vurdering pr nå er at apriløvelsene nok blir avlyst, men at vi avventer og ser om maiøvelsene kan gjennomføres som planlagt.

Det kommer nærmere info om dette.

Inntil vi møtes, ha en fortsatt god påske, og hold instrumentet varmt, og gjør ditt for å stoppe Korona.🎼🎺

Vi legger for letthets skyld med tidligere info om påmelding:

Her er det mulighet å bli med på høstens tur til Malta (5. – 12.09.2020). Alle instrumentgrupper ønskes. All info man trenger finner man på våre Facebooksider: https://www.facebook.com/Reisekorpset/ og her på våre nettsider: https://www.reisekorpset.no/

Bli gjerne med oss på tur!
OBS! Påmeldingsfristen er 15.04.2020

Turen går i tiden 5.-12. september 2020.

Prisen vil bli på ca 13.000 kr/pr.pers i dobbeltrom (enkeltrom koster ekstra). Da er fly, overnattinger, og en del måltider inkludert, samt noen utflukter.

Dere må betale et depositum nå, så kommer innbetaling av resten av beløpet senere.

Vi håper på et stort og bra besatt korps, og det er muligheter til å ha med ektefeller/samboere/følge. Vi har booket 80 plasser.

For å kunne være med på tur må man være medlem i NTB, dvs. at de som ikke er medlem allerede, må melde seg inn, og det gjelder også reisefølge.

MEDLEMSKAP: medlemsskap@reisekorpset.no – med Navn, fødseldato e-mail, tlfnr, adresse, instrument og betale kr 200,- til kontonr.: 1600.40.25249.

PÅMELDING MALTATUR: Påmelding til Tur@reisekorpset.no – med: Navn, fødseldato, e-mail, tlfnr, instrument/ledsager og betale depositum på kr 1.200,- til kontonr.: 1600.40.25249

Meld dere på innen: 15.04.2020

På grunn av den pågående usikkerheten ifb. Koronasmitte, og usikkerheten som dette lager i reiselivet, så kan vi berolige med at innbetalt depositum selvfølgelig vil bli tilbakebetalt, hvis pandemien gjør at turen ikke kan gjennomføres.

På det grunnlaget håper vi dere flagger om dere blir med, så tidlig som mulig, slik at vi kan gjøre en best mulig planlegging fremover mtp. besetning.

Pr nå håper vi at de strenge tiltakene som er iverksatt, gjør at situasjonen raskt blir bedre og mer oversiktlig.

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.