NTB info November 2020

Hei alle NTB’ ere

Vi nærmer oss slutten på et trist år i korpsverden. Turen vår som skulle vært i september ble det heller lite ut av. Øvingsrestriksjoner, reiserestriksjoner, store begrensninger, førte til at dette ble umulig.

En viktig faktor er jo også at vi skal føle oss trygge på å reise. Når vi ikke er det, gir heller ikke en tur det utbyttet vi vil ha.

Vi vil jo ha fine øvelser, gode konserter med publikum, hyggelig samvær med NTB venner, gode opplevelser av reising og fellesskap.

Pr nå ser det ikke ut som dette er helt under kontroll, men lyspunkter i form av vaksiner er underveis. Det betyr jo at vi etter hvert kommer tilbake til normale tilstander, og at vi kan dra på tur igjen.

Pr. nå ligger en Maltatur på fryserommet siktet mot 04. – 11.09.2021 , men i dagens situasjon har vi vurdert at vi lar den bli liggende inntil videre. Vi har diskutert andre reisemål, men funnet ut at korona må vekk, og vi må være trygge før vi satser.

Så vi må bare holde motet oppe, spille så mye som mulig hver for oss, og håpe på at lysningen er rett borti vegen her.

Ønsker alle en God Jul og Godt Nyttår når den tiden kommer.

Mvh
Styret i NTB

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.