NTB INFO JUNI 2021

Hei på dere alle i NTB. Håper at dere fortsatt er ved godt mot, og har holdt litt varme i hornet. Det har vært en meget krevende tid for korpsbevegelsen, med til dels full nedstengning i lange perioder.

Her på Ringerike /Hadeland har det ikke vært noen aktivitet siden i høst, og spillesuget er stort. Vi i styret har tenkt noen tanker om veien videre, og lufter det for dere i denne infoen.

TUR: Vi sikter mot Malta 2022, og pr nå mest sannsynlig at uke nr 36 er det varmeste alternativet, dvs. 3.9 til 10.9 , med uken 10.9 til 17.9 som alternativ. Dette forutsetter selvfølgelig at Covid tar sin hatt og drar til et visst sted, og at vi kan få en normal oppkjøring.

Tidsplanen vil jo da bli at påmeldinger blir mulig fra ca januar 2022, og frist ca til 1.4.2022. Første øvelser i slutten av april 2022. Som sist ca 7-8 øvelsesdager før avreise.

PRIMAVISTASAMLING: Vi ser på muligheten for å avholde primavistasamling i løpet av November 2021, med tanke på å promotere både turen vår og NTB som korps. Foreløpig sikter vi mot helgen 13-14.11.21, en eller to dager. Øystein Olsen Vadsten stiller som dirigent. Stedet er uavklart pr nå, men det kommer vi tilbake til.

Dette var en liten oppdatering. Hold motet opp og instrumentet varmt, så krysser vi fingrene for at det kommende året blir en stor suksess for oss korpsinger.

mvh Styret i NTB

Dette innlegget ble publisert i Informasjon og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.