NTB INFO OKTOBER 2021

PRIMAVISTAHELG
Hei alle NTB`s. Som dere husker fra forrige info, snakket vi om primavistahelg. Dette av to hovedgrunner: Treffe NTB medlemmer igjen, og for å informere medlemmer og potensielle medlemmer om den neste turen vår i september 2022 til MALTA. Håpet er at budskapet om turen brer om seg og at vi blir et stort korps på tur. Vi mener dette er viktig sosialisering og forbrødring korpsfolk imellom, og for mange pårørende som er med på tur blir dette også knyttet bånd.

Vi har derfor booket øvingslokale på Harestua skole lørdag den 13.11.21. Vi samles kl 11, og spiller to økter, med en liten pause i mellom , med litt info om NTB, og den kommende turen. Øystein Olsen Vadsten, dirigerer oss gjennom begge dagene. Vi deler ut og samler inn noter på stedet. Håper mange ser muligheten til å ta turen, og møte korpsvenner fra fjern og nær. For å dekke utgifter tenkte vi å ønske oss kr 150/pers, som kan betales pr vipps til : #577050

Vi legger ut dagen som arrangement så er det bare å klikke på SKAL, og betale inn. Vi har satt nedre grense for å gjennomføre på 25 stk. Det er viktig at dere klikker på «skal» så kan vi alle følge med på hvem og hvor mange som kommer. Det blir kjempekos å se dere igjen. De som har bilder/Video fra Canadaturen, kan gjerne ta dette med, for bittelitt mimring.

Lørdag 13.11 kl 11-14
Sted: Harestua skole, skolevegen 51, 2743 Harestua

Søndag 14/11 AVLYST

Da samles vi på Harestua kl. 11 på lørdag og kan spille og mimre litt.

Litt info om Malta 2022 blir det også

Dette innlegget ble publisert i Informasjon og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.