NTB INFO MAI 2022

MALTATUR UTSETTES TIL 2023

Hei Alle NTB ere

Da har vi hatt vareopptelling, og sett på besetning. Dessverre må vi motvillig innrømme at vi ikke ser det som gjennomførbart på en god måte. Totalt 22 spillende , og 7 støttespillere, og noen instrumentgrupper mangler helt. For at dette skal være en knallbra opplevelse for korpsfolk på tur mener vi i styret at vi må være flere.

Vi har forståelse for at mange ikke har kommet helt ut av pandemien enda, og at situasjon med krig i UKRAINA ikke akkurat bidrar til å øke reiselysten.

Vi gir imidlertid ikke opp. Vi sikter mot samme tidsrom neste år, og håper at folk begynner allerede nå å planlegge og spare til tur. Ambisjonen er en primavistasamling tidlig November, og håper dere får anledning til å bli med på det.

De av dere som har innbetalt depositum, får dette i retur ganske kjapt etter 11.mai.

Ha en fin korpsvår og sommer, så høres vi igjen utpå høsten.

Hilsen Styret

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.