Om korpset

Norwegian Travelling Band (NTB) ble stiftet i 1983 med formålet å samle reiseglade korpsmusikanter og dra på tur. Korpset har blant annet besøkt USA, Kina, Canada, Ungarn, Cuba.

Turene blir lagt opp med flere konserter, og det søkes kontakt med lokale korps/ kor. Det har hele tiden vært mulig, og ønskelig at pårørende og venner blir med. og mange har reist med korpset mange ganger.

Vi vil påstå at kjernen i korpset er en stor familie. Selvfølgelig vil det ved knapphet på plass være de spillende som har prioritet. Besetningen vil jo variere fra gang til gang, men stort sett har det vært mellom 30 og 80 spillende.

Vi ønsker å samle spille/reiseglade fra alle korps og ser dette som et stort samarbeidsprosjekt. Det planlegges med kort og lang tur annenhver gang for at det skal kunne være passende for de fleste. Kort tur er gjerne 5-7 dager, og lang tur er 10-14 dager. I hovedsak legges turene til tidsrommet august- oktober.

I 2018 gikk turen til Canada hvor vi spilte 6 konserter både i Montreal, og Toronto, samarbeidet med Toronto Concert band.

Fra oppstarten og fram til i dag har korpset vært på 11 utenlandsreiser, og flere er under planlegging.

 

Norwegian Travelling Band er et korpstilbud i tillegg til ditt eget korps

Ingen av aktivitetene skal gå ut over innsats i korpset ditt, derfor er alle øvelser lagt til søndag, fortrinnsvis én gang i måneden.

Korpset er åpent for alle musikere, og øvelsene gjennomføres i Østlandsområdet.
Er du under 18 år, ønsker vi at du har med deg foresatt på reise.

Norwegian Travelling Band er også åpent for støttemedlemmer (ektefelle/samboer/foresatt), slik at de også kan være med på utenlandsreisene. I forbindelse med konsertene våre har vi av og til bruk for en hjelpende hånd, og da håper vi på velvillighet fra de som ikke spiller.

Hvor godt korpset blir, avhenger av hvem som kommer på øvelsene for å være med på tur, og der er det DU kommer inn!

Vi har ingen øvre grense på hvor mange vi skal være, så her er det bare å melde seg!

Vi spiller kjent norsk musikk som de fleste kjenner fra før, og selvfølgelig musikk som har utspring fra det landet vi skal reise til.

 

Hva koster det?

Både spillende og støttemedlemmer betaler en årsavgift på 200,- hvilket går til administrasjon samt instrumentforsikring.

Da er det opp til deg – fyll ut skjemaet her (åpnes i eget vindu) og meld deg/dere inn i Norwegian Travelling Band!